Ahad, 28 November 2010

The Social Network Movie hebatlah bitch!!!

Assalam...hehe

Dengan masa terluang yang ada nie....hari ini aku nak cite pasal Impression aku tentang movie The Social Network...aku kebelakangan nie memang xde mase nak download new movie coz study..but membe aku suggest aku tengok citer nie...mule2 aku malas sebab xde mase....then yesterday aku tertengok trailer movie ni kat tv....aku tengok sambil makan biskut mary...tetibe jek aku aku cakap sowg2.."macam best jek citer nie"....and then tanpa melengahkan masa...aku terus download citer nie(Malaysia in theater on 2 December,tapi aku dh download semalam...haha)...well my hobby memang illegal download r.....tunggu punya tunggu...siap jgak download dalam satu jam....tapi aku tak terus tengok....malam baru aku tengok...

MALAM

ok...sekarang dah malam...boleh tengok...hehe..(padahal dah pagi..kol 1 pagi bawu tengok)...at first aku agak tidak faham sikit r...dy citer pasal PHOENIX,CRIMSON and FINALS CLUB...tapi aku faham jgak pastu...cerita ni memerlukan kefahaman pasal computer programming yang moderate untuk korang nak faham citer nie(cth: Algorithms,programming language,coding,network etc)....btw ape yang korang mungkin tak tahu psal Facebook nie ialah Mark Zuckerber(Facebook CEO) rupenyer merampas idea orang lain untuk mencipta Facebook..tapi aku suka bila dia buat camtu...haha...hebat tak?...aku malas nak citer panjang...korang tengoklah sendiri...memang terbaik....Satisfaction Guaranteed...One day aku nak berjaya macam Mark Zuckerberg...to be a great programmer in the world is my main ambition...Amin..
P/S:BTW Jesse Eisenberg ROCKS!!

Jumaat, 26 November 2010

Eff-ing Streamyx or Hijacker?.. Dua2 sial..

ARRGGGHHH!!!

Salam..
sorry lupe nak bagi salam...huhu

Sejak kebelakangan nie...aku rasa panas hati dan marah giler kt internet speed aku niyh....tetiba jek download speed ley jadi lembab...mmg FUCKER btul lah streamyx nie...the most expensive and slowest internet in asia...urrghh....cmne 100 kbp/
s ley jdik 20 kbp/s plak nie download speed...this is serious shit man...aku tak tau same ade line streamyx problem or ade someone hijack aku pnyer streamyx akaun...kalau aku tau fucker mne yang hijack tu...aku sunatkan dia dua kali...aku kalau bab nie memang aku marah betul....jangan sampai aku hack owg len pnyer akaun or tweak streamyx speed....TM should do something about this...well I mean...kalau kat Malaysia korang langgan streamyx dengan bayaran RM38 each month korang hanya dapat speed about 384kbp/s...but kalau at South Korea dengan bayaran tu...korang bley dpat speed up to 2mbp/s...berbaloi tak?...ni yang nk komplain kat TM ni...they should improve their services...because of that...many Company dah timbul masa sekarang nie such as P1 Wimax...services dyorang mmang terbaik giler...cume dyorang ikut line dyorang sndiri...kat tempat aku line dyorang lom sampai lagi...hush..kalaulah aku boleh hack...aku dh buat...cume xde orang nk derma account 4 mbp/s per month dyorang jek kat aku...hahaha...

WELL I'M ONE OF THE UNSATISFIED CUSTOMER...U SHOULD DO SOMETHING ABOUT THIS...OR I'LL TAKE MY ASS AND GO TO ANOTHER SERVICE...OR TRY TO HACK SOMETHING ABOUT THIS..