Jumaat, 26 November 2010

Eff-ing Streamyx or Hijacker?.. Dua2 sial..

ARRGGGHHH!!!

Salam..
sorry lupe nak bagi salam...huhu

Sejak kebelakangan nie...aku rasa panas hati dan marah giler kt internet speed aku niyh....tetiba jek download speed ley jadi lembab...mmg FUCKER btul lah streamyx nie...the most expensive and slowest internet in asia...urrghh....cmne 100 kbp/
s ley jdik 20 kbp/s plak nie download speed...this is serious shit man...aku tak tau same ade line streamyx problem or ade someone hijack aku pnyer streamyx akaun...kalau aku tau fucker mne yang hijack tu...aku sunatkan dia dua kali...aku kalau bab nie memang aku marah betul....jangan sampai aku hack owg len pnyer akaun or tweak streamyx speed....TM should do something about this...well I mean...kalau kat Malaysia korang langgan streamyx dengan bayaran RM38 each month korang hanya dapat speed about 384kbp/s...but kalau at South Korea dengan bayaran tu...korang bley dpat speed up to 2mbp/s...berbaloi tak?...ni yang nk komplain kat TM ni...they should improve their services...because of that...many Company dah timbul masa sekarang nie such as P1 Wimax...services dyorang mmang terbaik giler...cume dyorang ikut line dyorang sndiri...kat tempat aku line dyorang lom sampai lagi...hush..kalaulah aku boleh hack...aku dh buat...cume xde orang nk derma account 4 mbp/s per month dyorang jek kat aku...hahaha...

WELL I'M ONE OF THE UNSATISFIED CUSTOMER...U SHOULD DO SOMETHING ABOUT THIS...OR I'LL TAKE MY ASS AND GO TO ANOTHER SERVICE...OR TRY TO HACK SOMETHING ABOUT THIS..



2 ulasan:

  1. Besar betul font kau . Tunjuk dah marah sangat lah tu ? HAHAHA

    BalasPadam
  2. well...memang marah sgt mase tu...smpai mouse pon kne baling...font besar biar owg tahu betapa marahnye aku...

    BalasPadam