Ahad, 28 November 2010

The Social Network Movie hebatlah bitch!!!

Assalam...hehe

Dengan masa terluang yang ada nie....hari ini aku nak cite pasal Impression aku tentang movie The Social Network...aku kebelakangan nie memang xde mase nak download new movie coz study..but membe aku suggest aku tengok citer nie...mule2 aku malas sebab xde mase....then yesterday aku tertengok trailer movie ni kat tv....aku tengok sambil makan biskut mary...tetibe jek aku aku cakap sowg2.."macam best jek citer nie"....and then tanpa melengahkan masa...aku terus download citer nie(Malaysia in theater on 2 December,tapi aku dh download semalam...haha)...well my hobby memang illegal download r.....tunggu punya tunggu...siap jgak download dalam satu jam....tapi aku tak terus tengok....malam baru aku tengok...

MALAM

ok...sekarang dah malam...boleh tengok...hehe..(padahal dah pagi..kol 1 pagi bawu tengok)...at first aku agak tidak faham sikit r...dy citer pasal PHOENIX,CRIMSON and FINALS CLUB...tapi aku faham jgak pastu...cerita ni memerlukan kefahaman pasal computer programming yang moderate untuk korang nak faham citer nie(cth: Algorithms,programming language,coding,network etc)....btw ape yang korang mungkin tak tahu psal Facebook nie ialah Mark Zuckerber(Facebook CEO) rupenyer merampas idea orang lain untuk mencipta Facebook..tapi aku suka bila dia buat camtu...haha...hebat tak?...aku malas nak citer panjang...korang tengoklah sendiri...memang terbaik....Satisfaction Guaranteed...One day aku nak berjaya macam Mark Zuckerberg...to be a great programmer in the world is my main ambition...Amin..
P/S:BTW Jesse Eisenberg ROCKS!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan